Kompetanseprofil

I Modul Kompetanse og fanen Kompetanse i ansattprofilen finnes underfanen Kompetanseprofil. Denne viser samlet alt som er registrert av kompetanse på den ansatt i de tre seksjonene i modulen: Kurs, Prosesser og CV.

1. Gå til Kompetanse i hovedmenyen.

2. Under Kurs avdelingen på hovedsiden, blir det listet opp alle ansatte med registrert kurs. Velg en ansatt der og trykk på knappen Vis helt til høyre og ved siden av den ønskede ansatt. Alternativt søk opp en ansatt i søkefeltet og trykk hurtiglinken til fanen Kompetanse.

3. Gå til underfanen Kompetanseprofil.

4. Man kan skrive ut Pdf som hele profilen eller kompetanseprofilen. Forskjellen på de to valgene er at man bruker knappen Skriv ut profilen til PDF for intern bruk. Mens Skriv kompetanseprofil til PDF brukes for ekstern bruk, f.eks. i forbindelse med anbud. Den kan man også tilpasse nærmere under menyen Rapporter i modulen.

5. Først får man opp Prosesser øverst på lista, med alle detaljer knyttet til dem og delt i kategorier.

6. Neste er Kurs utført / Opplæringsplan.

7.  CV avdelingen deles opp i flere kategorier (f.eks.):

Utdannelse

Kurs

Arbeid

Tillitsverv

Språk

Sertifikater

Referanser