Dokumentasjon

Dokumentasjon laster du opp dokumentasjon på kompetanse som eventuelt ikke er lastet opp på det enkelte kurs. Fordelen med å legge dokumentasjon gjeldende kompetanse her i forhold til å gjøre det i den generelle dokumentmappa er at enkelte kanskje kun skal ha tilgang til nettopp kompetanse. Og ikke f.eks. arbeidsavtaler o.l. som kan ligge i den vanlige dokumentmappa.

1. Klikk på menyikonet Kompetanse i hovedmenyen. Siden Kompetanse åpnes.
  2. I delen som viser oversikt over Kurs ser du en liste over alle ansatte med registrert kurs. Velg en ansatt ved å klikke på tannhjulikonet og klikk på Vis.
  3. Klikk på fanen Dokumentasjon. I denne fanen laster du opp dokumentasjon som bekrefter at den ansatte har kurs/sertifiseringer, dersom det finnes noen.
  4. Du legger ved dokumentasjon ved å klikke på knappen Last opp.

Merk! Denne knappen er kun tilgjengelig dersom det i oppsettet av systemet ikke haket av feltet Hent filer fra ansattes personalmappe som ligger under Innstillinger->Parameter->Annet. I stedet for knappen vil du da kunne velge å legge ved dokumentasjon fra en nedtrekksmeny. Les mer om dette her.

5. Klikk Lagre. Alle vedlagte dokumenter listes opp. Du kan slette eller velge å se vedlagt dokumentasjon.