Dokumentasjon

I modul Kompetanse og fanen Kompetanse i ansattprofilen finnes underfanen Dokumentasjon. Fanen bruker man for å laste opp dokumentasjon på kompetanse som eventuelt ikke er lastet opp på det enkelte kurs. Fordelen med å legge dokumentasjon gjeldende kompetanse her i forhold til å gjøre det i den generelle dokumentmappa er at enkelte kanskje kun skal ha tilgang til nettopp kompetanse. Og ikke f.eks. arbeidsavtaler o.l. som kan ligge i den vanlige dokumentmappa.

1. Gå til Kompetanse i hovedmenyen.

2. Under Kurs avdelingen på hovedsiden, blir det listet opp alle ansatte med registrert kurs. Velg en ansatt der og trykk på knappen Vis helt til høyre og ved siden av den ønskede ansatt. Eller søk frem en ansatt og trykk hurtiglinken Kompetanse

3. Fanen Dokumentasjon brukes for å laste opp nødvendig dokumentasjon på en ansatt, dersom det finnes noen.

4. Man kan legge til dokumenter ved å bruke knappen Last opp.

OBS! Denne knappen blir kun tilgjengelig dersom man ikke har avhuket feltet Hent filer fra ansattens personalmappe som ligger under Innstillinger - Parameter - Annet. Dersom man setter hake på dette valget, så får man ikke Last opp knappen, men heller et valg i nedtrekksmenyen. Les mer om dette Her.

5. Trykk Lagre.

6. Da blir alle innlagte dokumenter listet opp under. Man kan enten slette eller velge å se vedlagt dokumentasjon.