CV - Nøkkelkvalifikasjoner

Her kan man fylle ut nøkkelkvalifikasjoner på den ansatte i modul Kompetanse. Dette er beregnet spesielt når man ønsker i spisse rapporten for kompetanseprofilen til eksternt bruk, f.eks. i forbindelse med et anbud.

1. Søk opp den ansatte i søkefeltet og velg Kompetanse i menyen som dukker opp.

2. Velg så fanen CV.

3. Velg deretter kategorien Nøkkelkvalifikasjoner.

4. Her finnes det kun et beskrivelsesfeltet der man kan forklare litt nærmere sine nøkkelkvalifikasjonene.

5. Trykk knappen Fortsett med CV.