Godkjenning av oppfølgingsmøter og adm.tiltak

Man har mulighet til å lese/bekrefte at man har mottatt referat fra oppfølgingsmøter og adm. Tiltak i mobilløsning

1. Leder registrerer Administrativ tiltak i webløsningen på en ansatt.
2. Ansatt logger seg på i mobilløsning og nederst på hjemmesiden finner man ikon som heter Tiltak.

3. Man trykker da på feltet Adm.tiltak.

4. Der får man opp lista over registrerte administrative tiltak.

5. Man kan se detaljene på tiltaket ved å trykke på knappen Vis.

6. For å godkjenne at man har mottatt/lest tiltaket, trykker man på knappen Bekreftet lest.

7. Da får man opp oppdatert bildet med status Bekreftet lest.

8. Lederen får også oppdatert status i webløsning med at ansatt har mottatt og bekreftet tilsendt tiltak.

Denne funksjonaliteten er ikke standard så hvis dere ønsker å ta denne i bruk, send gjerne en e-post til support@4humanHRM.no