Følg

Måneds-godkjenne timelistene til flere ansatte

Du kan nå enkelt godkjenne timelisten for en måned på flere ansatte samtidig.

Listen viser alle ansatte du har tilgang til, og har du som leder tilgang til flere avdelinger eller en avdeling med flere underavdelinger vil du se et filter øverst på siden som gir deg muligheten til å velge hvem du vil se i listen.

  • Alle ansatte (standard) - dette henter alle ansatte du har tilgang til
  • Mine nærmeste - dette henter de ansatte hvor du er satt som leder
  • Avdeling - dette henter ansatte i avdelingen du her velger. Har avdelingen underavdelinger, vil disse også hentes. For å kun vise info om ansatte i én avdeling, klikker du på struktur-ikonet og klikker på underavdelingen i vinduet som vises. 

Filteralternativet du velger her gjelder også på siden Ukentlig godkjenning (og omvendt).

I utgangspunktet inkluderer listen både ansatte med status godkjente og ikke godkjente timelister i inneværende år og foregående måned. Du kan endre år, måned og status.

For hver ansatt i listen vil du finne informasjon om antall timer som er registrert på den ansatte. Denne summen inkluderer timene som er registrert som arbeidet, antall timer fravær som er registrert og antall registrerte merarbeidstimer. Det er også informasjon om det antall timer det er planlagt at den ansatte skal jobbe og balansen mellom dette og det som er registrert i timelisten.

I kolonnen Ferdigstilt av ansatt ser du hvor mange av dagene i måneden den ansatte er ferdig med å registrere av totalt antall dager i måneden. I utgangspunktet består måneden av 30 eller 31 dager og når den ansatte enda ikke har bekreftet ukene som fullført (i Timelisten i Ansattportalen) vil det stå 0/30 eller 0/31. Når de har bekreftet en uke som ferdig registrert vil det stå 7/30 og så videre. 

  1. Klikk på menyikonet Timer i hovedmenyen, eller hold musepekeren over og klikk på menypunktet Hjem i menyen som vises.
  2. Siden Timer - godkjenne måned åpner seg. Her ser du timelistene til de ansatte du har tilgang til. Listen er for inneværende måned, men du kan filtrere på måned og år. Hvis timelisten er godkjent ser du en hake i kolonnen Status.
  3. For å godkjenne en timeliste klikker du på handlings-ikonet og på Godkjenn måneden. En beskjed vises som spør om du er sikker på om du vil godkjenne timelisten. Klikk Ja for å godkjenne og Nei for å avbryte.

    Tips! Ønsker du å se timelisten til en ansatt, klikker du på ansatt-lenken. Siden Timeliste åpner seg.

Print Friendly and PDF
Var denne artikkelen nyttig?
1 av 1 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.