Varslinger i prosessen rundt Avvik

I modul Avvik er det støtte for varslinger i form av påminnelser.

Disse påminnelsene går ut i følgende tilfeller:

1. Når avvik blir opprettet så sendes det en påminnelse til:

2. Når Saksbehandler er definert eller endret, så går varslingen til:

• Saksbehandler tildelt til saken (hvis det ikke er han/hun som gjør endringen)
  • Den gamle saksbehandler (hvis det ikke er han/hun som gjør endringen)

3. Dersom det opprettes et tiltak på et registrert avvik og fristen utløper, så får den ansvarlige for tiltaket påminnelse.