Generelt om Kalender

Under fanen Kalender, finner man først underfanen Profil på en ansatt i ansattregisteret. Her kan man se kalendere for fraværs, ferie, og arbeidsplanen til den ansatte. Man kan også liste kommentarer ført i kalender samt legge opp en egendefinert arbeidsplan om den ansatte har en bestemt annerledes uke enn standarden ellers i virksomheten.

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet og trykk på hurtiglinken Kalender ved siden av Ansatt.

2. Man kommer da til fanen Kalender som inneholder en rekke underfaner. Les mer om de enkelte underfanene i seksjonen Kalender.