Generelt om Kalender

Her kan du se kalendere for fravær-, ferie-, og arbeidsplanen til den ansatte. Du kan også liste kommentarer registrert i kalenderen, samt legge opp en egendefinert arbeidsplan hvis den ansatte har en bestemt annerledes uke enn standarden ellers i virksomheten.

1. Søk opp en ansatt i søkefeltet og klikk på menypunktet Kalender.
  2. Siden Kalender åpner seg. Denne inneholder en rekke underfaner. Les mer om de enkelte underfanene i seksjonen Kalender.