Generelt

Prosessen Onboarding ved ansettelse er delt opp i faser.

Første del består i registrering av den ansatte i de tilfeller der HR er masterdatasystem.

Neste del består i å følge opp sjekklister på den enkelte nyansatte i form av basispunkter.

Deretter kan man foreta prøvetidssamtaler gjennom oppfølginger spesielt for dette.

Man har også mulighet for å legge inn sjekk av vandelsattest.

Dette kan man starte med på Hjem-siden av modul Oppfølging ved å trykke på en ansatt under Mine nyrekrutteringer eller ved å søke opp en ansatt og trykke hurtiglinken Nyansatte.