Innledning

HR Super er en spesiell rolle utviklet for å gi organisasjonen bedre kontroll over endringer i ansattdata ved  at rollen godkjenner endringer i gitte felt. Rollen er også direkte knyttet til funksjonaliteten Kontrakter.

Rollen tildeles som vanlig en eller flere brukere innenfor HR-avdelingen og brukes i to tilfeller:

1. Når man vil godkjenne endringer av data i felter i den ansattes profil. Administrator styrer da under Feltadministrasjon hvilke felter som skal kreve godkjenning.
  2. Når man vil godkjenne registrering og oppdatering av kontrakter og registrering av sluttattester.

For at man skal kunne bruke funksjonaliteten for godkjenning, må man aktivere den under modulen Innstillinger og tilsvarende faner for godkjenning av felter og/eller kontrakter.