Oppsett og tilganger

HR Super har bredere tilgang enn rollen Leder. Det er fordi HR Super trenger tilgang til modulen Innstillinger i tillegg til bedriftens ansatte.

Rollen settes opp som alle andre roller under modulen Innstillinger, fanen Brukeradmin og underfanen Roller.

1. Gå til modulen Innstillinger.

2. Trykk på Brukeradmin.

3.Trykk på underfanen Roller.

4. Siden rollen HR Super ikke er en del av standard tilbud, må den lages fra bunnen av.

Vær oppmerksom på at spesielle roller krever spesielt oppsett. I forbindelse med oppsettet får rollen også en viss tilgang. Det er vanlig at HR Super har tilgang til modulen Innstillinger, en del nedtrekksmenyer og motor for endringer. Oppsettet på rollen avtales med en av våre konsulenter.

5. Rollen har sitt eget avsnitt på startsiden til modulen Oppfølging som heter HR Informasjon.

Der ligger informasjon om registrerte kontrakter,

og registrerte endringer avhengig av hva som er aktivert.

6. Videre behandling av kontrakter og endringer gjør HR Super under HR Informasjon. Om godkjenning av kontrakter er aktivert, får en bruker med rolle HR super mulighet til å sende kontrakten til signering, laste ned PDF, eller avslå kontrakten. Om HR super avslår kontrakten, er det obligatorisk å skrive inn en kommentar, med begrunnelse til dette.

Når man trykker på Avslå, flyttes kontrakten fra fanen Ny til fanen Under behandling.

Statusen oppdateres også i ansattprofil.