Registrere nytt kurs

På denne siden kan du registrere dine kurs inn i verktøyet for å bygge opp din CV/kompetanseprofil.

1. Trykk på Kompetanse i hovedmenyen. Siden Kompetanse åpner seg.
  2. Trykk på menypunktet CV i menyen.
  3. Siden CV åpner seg. Trykk på menypunktet Kurs.
  4. Siden Kurs åpner seg. Her får du oversikt over dine registrerte kurs, hvis det er registrert. Du legger til et nytt kurs ved å trykke på knappen Nytt kurs.
    • Årstall for gjennomført kurs - skriv inn året du gjennomførte kurset
    • Navn på kurset - skriv inn navnet på kurset
    • Arrangør av kurset - skriv inn hvem som arrangerte kurset
    • Beskrivelse - her kan du legge inn litt mer informasjon rundt kurset
  5. Trykk på knappen Lagre. En beskjed vises om at informasjonen ble lagret. Trykk på knappen Lukk for å lukke beskjeden. Kurset er lagt til i listen med kurs. Du kan redigere eller slette kursene.