Bekrefte at kurs er fullført

Den ansatte kan bekrefte at et kurs er fullført når leder har satt en fullført-dato.

1. Velg Kompetanse fra menyen, siden Kompetanse åpnes. Velg Kurs.
  2. Alle dine registrerte kurs listes opp. Du vil se at de kursene du trenger å bekrefte ligger øverst i listen og har status Ikke bekreftet, mens de hvor fullført-dato ikke er satt ligger under, mens de som er bekreftet har status Bekreftet og ligger til sist i listen.
  3. Velg kurset fra listen ved å klikke på ikonet i kolonnen Handlinger. En side med detaljer rundt kurset vises. Nederst på siden finner du knappen Bekreft - kurset er fullført. Klikk på denne for å bekrefte at du har fullført kurset.IMG_KPT_Kurs_Bekrefte.PNG