Registrere en hendelse med personskade

I ansattportalen av modul Skade kan du rapportere inn en hendelse med personskade. Gjør du dette her så legger den seg rett inn i skadebasen i verktøyet.

1. Trykk på Skadebase i hovedmenyen.

2. Trykk deretter på Registrere hendelser med personskade.

3. Først fyller man ut Dato og Tid.

4. Neste felt er Avdeling.

5. Man må skrive inn Registrering - Overskrift på hendelsen.

6. Skade undertyper velger man i nedtrekksmenyen om dette er aktivert.

7. Man kan bruke neste feltet Registrering - Nærmere beskrivelse av ulykken, hendelsen eller forholdet for å nærmere forklare hva som skjedde.

8. Man velger Den skadede fra lista.

9. Dersom den skadede er en Ekstern person, skriver man inn navnet manuelt i tilsvarende feltet.

10. Man kan om det er aktivert laste opp Fil som er relevant til skaden, f. eks. bildet av skaden.

11. Trykk Lagre for å registrere skaden.

Når skaden er registrert, så tar Lederen over saken og håndterer den videre i verktøyet.

OBS! Merk at ansatte som registrerer saker fra mobil har kun kun mulighet til å endre registreringen frem til den er behandlet av saksbehandler. Etter dette er innrapporteringen låst mens saksbehandler kan fortsette å redigere saken.