Arbeidserfaring

I ansattportalen til modul Kompetanse kan du registrere din arbeidserfaring inn i verktøyet for å bygge opp din CV/kompetanseprofil.

1. Når du logger deg på din profil i mobilløsningen, trykk på Kompetanse i hovedmenyen.

2. Trykk på Arbeid i undermenyen.

3. Her får man oversikt over sine arbeidserfaringer. Hvis det ikke finnes noe erfaring registrert, så kan man legge den inn her. Trykk på Legg til arbeid.

4. Først skriver man inn Arbeidsgiver i tilsvarende feltet.

5. Neste to feltene er Påbegynt år og Fullført år.

6. Sted står for arbeidsplass.

7. Man må også legge til Stilling man hadde i det arbeidsforholdet.

8. Man kan også legge til Beskrivelse dersom relevant.

9. Trykk Lagre.

10. Da får man opp beskjed om at erfaringen er lagret. Trykk knappen Lukk.

Man får da opp arbeidserfaring registrert på siden. Man kan videre redigere eller slette den herifra.