Stillinger

I ansattportalen til modul Kompetanse kan du registrere en av dine stillinger inn i oppfølgingsverktøyet for iå bygge opp din CV.

1. Når du logger deg på din profil i mobilløsningen, trykk på Kompetanse i hovedmenyen.

2. Trykk på Stillinger i undermenyen.

3. Man får alle innlagte stillinger listet opp her. Hvis man ikke har noen stillinger registrert så kan man registrere dem her. Man velger Stillinger i nedtrekksmenyen.

4. Etter at man har valgt ut stillingen, trykker man knappen Legg til stilling.

5. Man får bekreftelsesmelding om at stillingen er lagret. Trykk knappen Lukk.

Alle stillinger blir listet opp på siden. Man kan alltid fjerne dem herifra.