Tiltaksklasser

I ansattportalen til modul Kompetanse kan du registrere dine egenskaper inn i verktøyet for å bygge opp din CV/kompetanseprofil.

1. Når du logger deg på din profil i mobilløsningen, trykk på Kompetanse i hovedmenyen.

2. Trykk på Tiltaksklasser i undermenyen.

3. Her blir det listet opp alle innlagte tiltaksklasser. Hvis man ikke har noe tiltaksklasse registrert så kan man registrere dem her. Man velger Tiltaksklasser i nedtrekksmenyen.

4. Etter at man har valgt ut tiltaksklasse, trykker man knappen Ny tiltaksklasse.

5. Da får man opp beskjed om at tiltaksklasse ble lagret. Trykk på knappen Lukk.

Den registrerte tiltaksklassen blir da listet opp på siden. Man kan fjerne klassen herifra.