Sammendrag av hendelser

Standard sammendrag er oppsummeringen på all inlagt data helt ifra begynnelsen av registreringsprosessen.

Sammendrag inkluderer følgende:

1. Hendelsen
  2. Den det gjelder, ansatte eller eksterne
  3. Vedlegg
  4. Eventuelle fravær og kostnader, om dette er lagt inn under lønnsknappen
  5. Alvorlighet og resultat av vurdering
  6. Tiltak
  7. Vitner
  8. Intervjuer
  9. Rotårsak

Her er det mulig å skrive ut skjemaer med hele saken, intervjuer eller skadeskjema.

1. Noen av de feltene kan fortsatt redigeres før de blir sendt til AMU.

2. Lederen kan skrive en kort kommentar til AMU. For eksempel om det er læringspunkter eller erfaringer som skal tas videre i HMS-arbeidet.

3. Dersom saken ikke var korrekt behandlet kan man få sak i retur fra AMU. Da kan man fortsatt jobbe med saken og endre på de eksisterende informasjon ved å trykke på knappen Jobbe videre med saken senere, ta meg til forside.

Eller så kan man velge å sende saken til AMU ved å trykke på knappen Send til AMU. Varsel blir sendt til brukere med rollen AMU definert under varslede personer under Innstillinger.

4. Dersom du er ansvarlig person kan du lukke saken til slutt.

Det femte steg er sending til AMU.