Innledning

Det siste trinnet som fylles ut av lederen er Standard sammendrag.

Dette trinnet er på en måte en kort oppsummering av all registrert data som ble lagt inn tidligere i prosessen.

Her kan man legge inn en kommentar med forbedrings- og læringspunkter til og fra AMU som skal avslutte saken.

Her får man en komplett oversikt over alle elementer i saken og kan skrive ut Pdf av dette.

Som standard kan ikke leder lukke saken. Kun superbruker eller de som har fått rolle som ansvarlige kan gjøre dette.