Skadetyper - oversikt

Skadetyper - oversikt statistikken viser antall skadehendelser per måned, fordelt på skadetype (Ulykke med personskade, HMS-hendelse og Farlig forhold). Diagrammet viser antall skader registrert i organisasjonsstruktur brukeren har tilgang til.

Som standard viser statistikken 1-års periode men brukeren har mulighet til å endre fra og til dato etter eget ønske og på valgte nivå i organisasjonsstrukturen.

Man kan mulighet til å laste ned PDF-utskrift av statistikken.

Trykker man på Hovedrapport skadebase blir man videresendt til denne rapporten som tilsvarer data i Skadetyper-statistikken.

For å åpne statistikken, hold musepekeren over modul Skadebase og trykk deretter på Statistikk.

Her får man oversikt over skadetyper over ett års periode.

Trykk på tannhjulet for å velge filtrere på avdeling samt fra og til dato.