Mulig skadevirkning - oversikt

Denne statistikken viser antall mulige skadevirkninger inneværende måned, sammenlignet med samme måned året før. Mulige skadevirkninger i denne statistikken viser HMS-hendelser (J). Statistikken gir brukeren en øyeblikkelig oversikt over ulykker som har skjedd, som standard for inneværende måned og den samme måneden året før.

1. Det finnes en snarvei om man trenger å ta ut rapport over skadetyper. Man trykker på Skadetyper knappen for å gå direkte til rapporten Pr.kode.

2. Man kan også ta ut PDF-utskrift av statistikken ved å trykke på knappen PDF utskrift.

Her er et eksempel på denne rapporten:

3. Man har mulighet til å velge en annen tidsperiode ved å klikke på tannhjul-symbolet.

Når man trykker på denne knappen, får man mulighet til å velge avdeling, fra og til dato samt visning av kun en type mulig skadevirkning.