Få oversikt over sykmeldinger registrert på ansatte

Her får du raskt oversikt over alle sykmeldinger som er registrert på de ansatte du har tilgang til. Både manuelt registrerte sykemeldinger og importerte digitale sykmeldinger fra NAV via Altinn.

Du kan begrense hvilke sykemeldinger du ser ved å benytte søkefilteret. Du kan for eksempel velge å kun se sykemeldinger av en bestemt type, fra en bestemt dato, avdeling, ansatt, behandlingsdager.

1. Hold musepeker over modulen Oppfølging og klikk på HR i menyen som vises. hr.png
  2. Siden Sykmelding åpner seg. En liste med de ansatte som det er registrert sykemelding på vises. Du filtrere listen ved å spesifisere søkekriteria.
    • Type - viser kun sykemeldinger av denne typen
    • Avdeling - viser sykemeldinger registrert på ansatte i den valgte avdelingen
    • Ansatt - viser sykemeldinger registrert på en bestemt ansatt
    • Startdato fra og Startdato til - viser sykemeldinger som startet på disse datoene
    • Kun sykemeldinger med kommentar fra lege - viser kun de sykemeldinger hvor legen har lagt til en kommentar
  3. Klikk på knappen Filtrer for å utføre søket.

Under filteret ser du en liste over registrerte sykmeldinger.

4. Ved å klikke på tannhjulikonet, i kolonnen Handling, ser du hvilke handlinger du kan gjøre på sykemeldingen.
    • Er sykmeldingen overført fra Altinn, kan du se detaljer på sykmeldingen og legge til fravær.
    • Er sykmeldingen manuelt registrert, kan du i tillegg vise sykemeldingen, gjøre endringer i sykemeldingen og slette sykemeldingen. handling_evolution.png
      • Velger du Vis vedlegg, åpnes vedlegget i en ny fane.
      • Klikker du på Legg til fravær, blir du varslet om at kalenderen vil bli oppdatert med det nye fraværet. varsling.png
      • Velger du Slette, blir du også varslet om at sykmeldingen samt fravær i kalenderen kommer til å bli slettet. slette_varslingen.png