Overføre kodene i Google Authenticator fra gammel til ny mobil

1. Åpne Google Authenticator på din gamle mobil.
  2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre på skjermen, og velg Overfør kontoer.
  3. Velg Eksporter kontoer. Du kan bli bedt om å bekrefte identiteten din via et fingeravtrykk, passord eller en annen metode.
  4. Velg hvilke kontoer du vil eksportere, ved å krysse av for dem. Trykk på Neste. En QR-kode vises.
  5. Nå går du til den nye mobilen din. Følg instruksjonene i punkt 1 - 3, men i punkt 3 velger du nå Importer kontoer.
  6. Du får instruksjoner om hvordan du eksporterer kontoene dine fra den gamle mobilen (det er allerede gjort hvis du har fulgt punktene 1-4 på din gamle mobil). Velg Skann QR-kode på den nye mobilen.
  7. Skann deretter koden på den gamle mobilen din med den nye mobilen. Kodene er overført.