Fraværsrapporter - Fravær - Prosent (Enkel)

Denne rapporten bruker man for å kjøre fraværsrapporter i enkel form basert på prosent. Fokus i denne rapporten ligger på avdelinger og underavdelinger, altså region.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Velg Rapporter i menyen som dukker opp.

3. Trykk på fanen Fraværsrapporter.

4. Klikk deretter på underfanen Fravær - Prosent (Enkel).

5. Først velger man Avdeling og Ansattgruppe.

6. Ved neste felt er det viktig å sette hake på dersom man ville inkludere Vis alle underavdelinger i rapporten.

7. Neste to felter gjelder dato, altså Fra og Til. Rapporten kjøres for den perioden man velger her.

8. Under Ansattform velger man blant Fast, Vikar og lignende.

9. Fraværstyper er et viktig felt for å filtrere det man trenger med i rapporten. Man kan velge en eller flere, til og med alle typer fravær som ligger her.

10. Man setter hake på dersom man ville inkludere disse feltene i rapporten: Beregn med ferie og Beregn med permisjon.

11. Denne rapporten kan kjøres til Excel eller PDF ved å trykke på den ønskede knappen.

Her finner man eksemplene på begge typer rapport: