Ansatte - Grupper

Under fanen Grupper kan man lage private grupper for en bruker og legge til flere ansatte. Man kan også se på innholdet i globale grupper opprettet av administrator under Innstillinger. Globale grupper kan benyttes av flere brukere.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Ansatte i menyen som dukker opp.

3. Trykk deretter på fanen Grupper.

4. Man får opp oversikt over eksisterende grupper.

5. For å lage ny gruppe, trykker man på knappen Ny privat gruppe.

6. Først fyller man ut Gruppenavn.

7. Neste felt er Overordnet gruppe. Her velger man en av de allerede eksisterende grupper.

8. For å legge til ansatte, velger man Avdeling først. Begynn å skrive og velg en. Trykk på knappen Vis for å fremstille ansatte.

9. Når ansatte er listet opp, sett gjerne hake på de ansatte som skal være i gruppen og trykk på knappen Legg til.

10. De valgte ansatte blir da flyttet til feltet på den venstre siden. Man kan fjerne disse ansatte ved å sette hake på ansatte man ville fjerne fra venstre siden og trykke på knappen Fjern.

11. Trykk på Lagre.