Ansatte - Grupper

Under fanen Grupper kan du lage private grupper for en bruker og legge til flere ansatte. Du kan også se på innholdet i globale grupper opprettet av administrator under Innstillinger. Globale grupper kan benyttes av flere brukere.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging. Velg menypunktet Ansatte i menyen som dukker opp.
  2. Klikk deretter på fanen Grupper. Du får opp en oversikt over eksisterende grupper.
  3. Klikk på knappen Ny privat gruppe for å lage ny gruppe.
  4. Først fyller du inn Gruppenavn.
  5. Neste felt er Overordnet gruppe. Her velger du en av de allerede eksisterende grupper.
  6. For å legge til ansatte, velger du Avdeling først. Begynn å skrive og velg en. Klikk på knappen Vis for å liste opp ansatte.
    .
  7. Når ansatte er listet opp, sett hake på de ansatte som skal være i gruppen og klikk på knappen Legg til.
  8. De valgte ansatte blir da flyttet til feltet på den venstre siden. Du kan fjerne disse ansatte ved å sette hake på ansatte man ville fjerne fra venstre siden og trykke på knappen Fjern.