Ansatte - Struktur

Her finner du en oversikt over avdelinger og antall ansatte i den valgte avdelingen. Antall ansatte er delt opp etter kjønn. Ved å klikke på en ansatt åpner man den ansatte sin personlige profil.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging. En meny vises.
  2. Klikk på menypunktet Ansatte. En side med faner åpner seg.
  3. Klikk på fanen Struktur.
  4. Først får du opp oversikt over Topp-avdelingen og underavdelinger. Ved å klikke på en avdeling får du opp informasjon om antall ansatte i avdelingen fordelt på menn og kvinner og en liste med de ansatte i denne avdelingen. Du kan klikke på en ansatt for å åpne personlig info om den ansatte eller så kan du filtrere for å finne en bestemt ansatt.

Du kan filtrere på Fornavn, Etternavn eller Id. Klikk på knappen Filtrer for å utføre søket.