Ansatte - Struktur

Under Struktur finner du en oversikt over avdelinger og antall ansatte i den valgte avdelingen. Antall ansatte er delt opp etter kjønn. Ved å klikke på en ansatt åpner man den ansatte sin personlige profilen.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging. En meny vises.
  2. Velg menypunktet Ansatte.
  3. Klikk deretter på fanen Struktur.
  4. Først får du opp oversikt over Avdelinger og Underavdelinger. Ved å trykke på en avdeling får du opp informasjon på den.
  5. Når avdelingen er valgt ut, ser du oversikt over ansatte delt opp på Antall menn og Antall kvinner.
  6. Du finner en liste med alle ansatte i avdelingen. Du kan klikke på en ansatt for å åpne personlig info om den ansatte eller så kan du filtrere for å finne en viss ansatt. 01.png
  7. Du kan bruke filtre på Fornavn, Etternavn eller Id. Klikk på knappen Filter for å utføre søket.