Ansatte - Struktur

Under Struktur finner man oversikt over avdelinger og antall ansatte i den valgte avdelingen. Antall ansatte er delt opp etter kjønn. Man får opp liste over ansatte man kan videre filtrere. Ved å trykke på en ansatt åpner man personlig profil på den ansatte.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging.

2. Trykk på Ansatte i menyen som dukker opp.

3. Trykk deretter på fanen Struktur.

4. Først får man opp oversikt over Avdelinger og Underavdelinger. Ved å trykke på en avdeling får man opp informasjon på den.

5. Når avdelingen er valgt ut, ser man oversikt over ansatte delt opp på Antall menn og Antall kvinner.

6. Man finner en liste med alle ansatte i avdelingen. Man kan trykke på en ansatt for å åpne personlig info om den ansatte eller så kan man filtrere for å finne en viss ansatt.

7. Man kan bruke filtre på Fornavn, Etternavn eller Id. Trykk på knappen Filter.