Ansatte - Bonuspoeng

Her kan man registrere Bonuspoeng på flere ansatte samtidig. Som eksempler på bonuspoeng bruker vi her Ekstra weekend på firmahytte og Forbedringsforslag med følger. Typene legges inn av administrator under Innstillinger. Leder kan også legge til dette på den enkelte direkte i profilen.

Her er et eksempel på bruk av bonuspoeng:

• Denne kategorien brukes der de ansatte får tildelt ekstra weekend på firmahytta. Medfører 5 poeng trekk.
  • Denne brukes i de tilfellene et forbedringsforslag faktisk har ført til endring i driften som er av vesentlig betydning for HMS eller for resultater. Medfører 5 poeng i tillegg.

1. Hold markøren over modul Oppfølging.

2. og trykk menyen Ansatte.

3. Trykk deretter på underfanen Bonuspoeng.

4. Man kan legge til bonuspoeng på flere ansatte med en gang. Først velger man avdeling med ansattvisning. Bare begynn å skrive i tilsvarende feltet og trykk på knappen Vis.

5. Marker ansatte på den høyre siden som skal få bonuspoeng ved å sette hake på og trykk på Legg til.

6. For å fjerne ansatte med bonuspoeng, marker de ansatte på venstre siden og trykk på Fjern.

7. Etter at man har valgt de ansatte for bonuspoeng, legger man inn Dato.

8. Kategori velger man fra nedtrekksmenyen. Kategoriene lages av Superbruker eller Admin under Innstillinger.

9. Man skriver inn Antall bonuspoeng i tilsvarende feltet.

10. Man velger Poengtype i nedtrekksmenyen.

11. Det kan også legges inn eventuell Kommentar.

12. Trykk på Lagre.

Man får da opp beskjed om at Bonuspoeng ble registrert.

13. Dette kan man så få ut rapport på under menyen Rapporter til Modul Oppfølging.