Deltakere -utsending av spørreundersøkelsen

Under modul QA og menyen QA list kan man opprette en spørreundersøkelse. Etter at mal er valgt og Innstillinger er definert og deltakere er lagt til så blir neste steg å se på deltakere i undersøkelsen.

1. Under fanen Deltakere finner man de valgte deltakerne med e-poster og status på undersøkelsen. Man kan sende e-post til deltakere ved å trykke på Send e-post til valgte eller Send på nytt dersom det oppstod en feil tidligere.