Legg til deltakere -i spørreundersøkelsen

Under modul QA og menyen QA list kan man opprette en spørreundersøkelse. Etter at mal er valgt og Innstillinger er definert så blir neste steg å legge til deltakere i undersøkelsen.

1. Gå til fanen Legg til deltakere.

2. Man skriver inn Avdeling i tilsvarende feltet i boksen til høyre (øverst på siden til venstre) og trykker knappen Vis.

3. Man må markere de listede ansatte som skal delta i undersøkelse og trykke knappen Legg til. Da blir de ansatte overført til boksen til venstre som deltakerne.

4. Trykk knappen Fortsett og man kommer videre til fanen Deltakere.