Sammendrag -på spørreundersøkelsen

Under modul QA og menyen QA list kan man opprette en spørreundersøkelse. Etter at mal er valgt, Innstillinger er definert, Deltakere er lagt til,  og undersøkelse er send til Deltakere kommer man til Sammendrag på undersøkelsen. Sammendraget viser spørsmålene og man kan ta ut rapport på resultatene.

1. Velg fanen Sammendrag.

2. Man ser da at skjemaet ble sendt til 2 deltakere og at ingen av dem fullførte skjemaet.

3. Man kan kjøre rapporten i Pdf grafisk rapport eller Excel rapport.

Her er eksemplene på begge rapporter: