Hjemsiden til modulen Omstilling

Hjem-siden til modulen Omstilling brukes av personalstøtte/HR for saksgang i omstillingsprosessen. Saksgangen skal ende med at omstillingen får en løsning for den ansatte, internt, ekstern eller på andre måter, for eksempel at de starter egen virksomhet. Her kan HR se oversikt over planlagte aktiviteter, som kartleggingssamtaler og tiltak i forbindelse med disse.

1. Hold musepekeren over modulen Omstilling og klikk på menypunktet Hjem i undermenyen, eller klikk på menyikonet for modulen.
  2. Du får en oversikt/saksgang over omstillingsprosesser, sortert etter forskjellige frister.