Ferieplan

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging og velg menypunktet  Fravær/Ferie.
  2. Siden Fravær/Ferie åpner seg. Der ligger det forskjellige typer fraværsoversikt og en av dem er Ferieplan. I denne fane kan du liste opp all ferie i en avdeling per person og laste dette opp i PDF. Fravær inngår ikke i fraværet som vises i denne fanen, men vises i sin egen fane.
  3. For å få oversikt over ferie, må du først velge avdeling eller ansattgruppe du vil se på.avdeling.png
  4. Velger du TOPP i det feltet, blir alle ansatte brukeren har tilgang på listet opp, uansett hvilken avdeling de hører til. Dette kan være nyttig for ledere som har ansvar for flere avdelinger.ansattliste.png

Tips! Bruker du funksjonen Godkjenning av fravær, vil ferie som ikke er behandlet vises skravert.

5. Klikk på Søk for å liste opp ansatte. Oversikten viser informasjon måned for måned.
  6. Vil du ha det som rapport, kan det skrives ut i PDF-fil.ferieplan_pdf.png

Bruken av fanen er beskrevet nærmere i emnet Administrasjon av ferie.