Ferieplan

Holder man musepekeren over modulen Oppfølging får man i undermenyen opsjon Fravær/Ferie.

Der ligger det forskjellige typer fraværsoversikt og en av dem er Ferieplan.

Dette er en fane der man kan liste opp alt ferie i en avdeling per person og liste ut dette i PDF. Fravær inngår ikke i fraværet som vises i denne fanen, men vises i sin egen fane.

1. For å få oversikt over ferie, må man først velge avdeling eller ansattgruppe man vil se på.

Velger man TOPP i det feltet, blir alle ansatte brukeren har tilgang på listet under, uansett hvilken avdeling de hører til. Dette kan være nyttig for ledere som har ansvar for flere avdelinger.

Tips! Bruker man funksjonen Godkjenning av fravær, vil ferie som ikke er behandlet vises skravert.

2. Trykk Søk for å liste opp ansatte.

3. Oversikten viser informasjon måned for måned.

4. Vil man ha det som rapport, kan det skrives ut i PDF-fil.

Bruken av fanen er beskrevet nærmere i emnet Administrasjon av ferie.