Arbeidsplan

Holder man musepekeren over modulen Oppfølging får man i undermenyen opsjon Fravær/Ferie.

Der ligger det forskjellige typer fraværsoversikt sammen med fanen Arbeidsplan.

Dette er en fane der man kan liste opp ansatte med arbeidsplan, planlagt ferie og registrert fravær i en avdeling per person og liste ut dette i PDF.

1. Først velger man hvilken avdeling eller ansattgruppe man vil se på.

2. Deretter trykker man Søk for å få ansatte listet opp under.

3. Planen listes opp med de ansatte og deres planer for arbeid og ferie og alt registrert fravær. Man får mer informasjon når man holder musepekeren over koden.

Tips! Bruker man funksjonen Godkjenning av fravær, vil fravær som ikke er behandlet vises skravert.

4. Vil man ta ut rapport på arbeidsplan, kan den skrives ut i PDF, måned for måned, med alle kodene forklart under.