Arbeidsplan

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging og klikk på undermenypunktet Fravær/Ferie.
  2. Klikk på fanen Arbeidsplan.

Dette er en fane der du kan liste opp ansatte med arbeidsplan, planlagt ferie og registrert fravær i en avdeling per person og liste ut dette i PDF.

3. Velg hvilken avdeling eller ansattgruppe du vil se på. avdeling.png
  4. Klikk på Søk for å få ansatte listet opp under.

Planen listes opp med de ansatte og deres planer for arbeid og ferie og alt registrert fravær. Man får mer informasjon når man holder musepekeren over koden.

Tips! Bruker man funksjonen Godkjenning av fravær, vil fravær som ikke er behandlet vises skravert.

5. Vil du ta ut rapport på arbeidsplan, kan den skrives ut i PDF, måned for måned, med alle kodene forklart.arbeidsplan2.png