Kontrakter uten godkjenning

Bruker man ikke funksjonaliteten for godkjenning av kontrakter, er behandling av en generert kontrakt ganske enkel.

Generering av den første kontrakten gjøres i prosessen for registrering av nye ansatte, og deretter kan man generere nye kontrakter i de ansattes profil under fanen Kontrakter.

Her forklarer vi hvordan man behandler en generert kontrakt som ikke krever godkjenning.

1. Etter oppretting av den nyansatte, havner man direkte i den ansattes profil og fanen Kontrakter. I kontraktsliste under ligger det den nygenererte kontrakten.

Informasjon som er synlig i lista er vist i kolonner:

• Type - hvilken type kontrakt det er
  • Opprettet - når kontrakten er generert
  • Opprettet av - hvem som har opprettet kontrakten
  • Kontrakt - hvilken kontraktsmal som er generert
  • Kontraktsdato - ikraftsettelsesdato for kontrakten
  • Status - er kontrakten i utkast status, godkjent eller klar for signering
  • Handling - hvilke handlinger som er mulig å ta

2. Om kontrakten er i utkast status, kan man redigere i den ved å trykke på blyanten.                     redigere.png

3. Man kan så skrive kontrakten til PDF for signering og laste den signerte kontrakten opp som vedlegg

Det er mulig å legge til flere filer i mappen Vedlegg men kun av type .pdf og .jpeg.

3. Om kontrakten er klar og skal signeres av ansatt, trykker man på Klar for signering.

Når kontrakten er i Til signering status, kan man laste opp den signerte kontrakten. Trykk da på Last opp kontrakt.

Obs! Man kan kun laste opp filtyper .pdf og .jpeg.

4. Man kan også slette kontrakten ved å trykke på x. Denne handlingen er kun mulig om kontrakten er i utkast status.