Innledning

Funksjonaliteten Kontrakter gir deg muligheten til å generere kontrakter på den ansatte allerede ved ansettelsen og deretter direkte i den ansattes profil etter behov.

Kontrakter gir deg kontroll på den ansattes arbeidsforholdsinformasjon i et digitalt miljø på et høyere nivå.

Funksjonaliteten omfatter kontraktstyper som: arbeidskontrakter, kontraktsvedlegg (addendum) og sluttattester. I tilleggg blir det mulig å masseredigere på lønn uten å bruke import.

Man kan opprette og administrere forskjellige kontraktsmaler som brukes i generering av kontrakter.

Man kan i tillegg velge om man vil bruke godkjenning av genererte kontrakter i en egen godkjenningsprosedyre, i enkelt eller avansert utgave.

OBS! Forutsetning for bruk av funksjonaliteten Kontrakter er at Evolution er master på data.