Definisjon av Personskader

Definisjoner kan variere noe fra organisasjon til organisasjon mens dette er et eksempel på en generell definisjon.

Personskader defineres som en uønsket hendelse som rammer ansatte, innleide eller eksterne personer\publikum, og som har medført legebehandling og\eller fravær utover skadedagen, inkludert dødsulykker.

Personskade skal registreres uavhengig av om skaden gir rett til yrkesskadetrygd eller ikke.