Innledning

Registrering av hendelser med personskader, hms-hendelser og farlige forhold er det første trinnet i registreringsprosessen.

Her må man registrere alle skader, farlige forhold (nesten skader) og observasjoner knyttet til HMS.

Her legges det inn den viktigste informasjonen relevant for hendelsen og her kan lederen fylle ut NAV-skadeskjema (tidligere RTV) hvis nødvendig.

Registrering kan brukes for videre arbeid som alvorlighetsvurdering, skadeskjema, intervjuer, AMU, statistikk og analyse. I registreringsprosessen har man også mulighet til å opprette tiltak.

Registrerte skader kalkuleres i rapport for H-verdi.