Rapport over medarbeidersamtaler

I denne rapporten får du informasjon om medarbeidersamtaler i hele organisasjonen, eller en enkelt avdeling, i en gitt periode.

Leder vil kun få rapport på samtaler med ansatte de selv har opprettet og har tilgang til.

1. Hold musepekeren over menyikonet Medarbeidersamtaler og klikk på Rapporter i menyen som vises. Du kan også holde musepekeren over menyikonet Oppfølging og velge Rapporter fra menyen som vises.
  2. Siden Rapporter åpner seg hvor fanen Medarbeidersamtaler og underfanen Samtaler er åpnet.
    • Avdeling - velg avdeling ved å begynne å skrive navnet på avdelingen, fra listen som vises klikker du på avdelingen. Du kan også klikke på struktur-ikonet og velge avdelingen i vinduet som åpner seg
    • Fra dato - velg fra dato
    • Til dato - velg til dato
    • Samtaletype - velg hvilke type samtaler du ønsker å inkludere i rapporten Utviklingssamtaler, Medarbeidersamtaler eller Alle
    • Ansattform - velg hvilke type ansatte som skal inkluderes
    • Inkluder stillingsprosent over -  kun inkludere ansatte med en stillingsprosent over spesifisert prosent. Her kan du for eksempel skrive 50 for å få med kun ansatte med stillingsprosent på over 50. Om det ikke settes noen verdi i dette feltet, blir alle ansatte med i rapporten, uansett stillingsprosent
    • Sortere påEtternavn, Ansattnummer, Dato eller Type. Velger du å sortere etter dato, vil rapporten sortere etter gjennomføringsdatoen på samtalen.
    • Rekkefølge - stigende eller synkende
    • Inkluder ansatte - velge om rapporten skal inkludere ansatte
      • Med samtaler - vise kun ansatte med gjennomførte samtaler
      • Uten samtaler - vise kun ansatte hvor samtale ikke er planlagt
      • Sum - vise ansatte med gjennomførte samtaler og planlagte samtaler
  3. Klikk på Utskrift til Excel for å generer rapporten.