Rapport over aktivitet på medarbeidersamtaler

Under modulen Medarbeidersamtaler og menyen Rapporter finner man rapporten Aktivitet.

Dette er en Excel rapport som kan tas ut på organisasjonen eller en enkelt avdeling i en gitt periode.

1. Man velger avdeling.

2. Og fra og til dato

Rapporten lister tidsfrist, hva det gjelder og hvem som har ansvaret når. Rapporten også lister opp når aktiviteten ble opprettet, om det er satt som ferdig, eventuell kommentar ved avslutning av aktivitet, hvilken samtalemal det gjelder og hvilket felt aktiviteten er relatert til.