Rapport med samtaledetaljer

Denne rapporten viser detaljert informasjon om bestemt samtaletype som har blitt gjennomført. Alle ansatte som har hatt samtalen og deres svar er listet under hverandre.

Hvis vekting og scoring er benyttet på samtalen, blir verdien som ble registrert av leder vist i separate kolonner ved siden av hvert spørsmål hvor denne funksjonaliteten ble benyttet.

1. Hold musepekeren over menyikonet Medarbeidersamtaler og klikk på Rapporter i menyen som vises. Du kan også holde musepekeren over menyikonet Oppfølging og velge Rapporter fra menyen som vises.
  2. Siden Rapporter åpner seg. Åpne fanen Medarbeidersamtaler og underfanen Detaljer.
    • Type rapport
      • Avdeling - klikk på dette alternativet hvis rapporten skal inkludere alle ansatte i en avdeling.
        Feltet Avdeling vises og her velger du avdeling
      • Ansatt - klikk på dette alternativet hvis rapporten skal inkludere kun én bestemt ansatt
        Feltet Ansatt vises og her velger du den ansatte du vil ha detaljer om.
    • Fra dato - velg fra dato
    • Til dato - velg til dato
    • Velg - velg utviklingssamtalemalen som skal inkluderes i rapporten
    • Utvalg - velg om alle samtaler eller kun siste samtale for de ansatte skal inkluderes
  3. Klikk på Skriv ut Excel-rapport for å generer rapporten.

Eksempel på rapporten Kartlegging - detaljert.