Klokke inn / ut -stemplinger

I ansattportalen tilknyttet modul timer kan det åpnes for å stemple. Da kan man registrere seg ved å klokke seg inn når man kommer og ved slutten av arbeidsdagen klokker man seg ut. Slik vet lederen hvor mye de ansatte jobber daglig. Om man ønsker å kontrollere fysisk tilstedeværelse kan man alternativt til dette aktivere stempling via nettbrett låst til en IP-adresse.

1. Velg Timer i hovedmenyen.

2. Så velger man Klokke inn dersom man er utklokket. Denne brukes når man kommer på jobb.

3. Ved slutten av arbeidsdagen, klokker man seg ut ved å trykke på Klokke ut.

4. Både ved inn- og utklokking kan man skrive en kommentar dersom det finnes behov for den. Trykk Ok når ferdig.