Klokke inn / ut -stemplinger

I ansattportalen tilknyttet modul timer kan det åpnes for å stemple. De ansatte registrerer timer ved å klokke inn når de kommer og ut når arbeidsdagen er over. Slik vet lederen hvor mye de ansatte jobber daglig. For å kontrollere fysisk tilstedeværelse kan stempling via nettbrett låst til en IP-adresse aktiveres.

1. Velg Timer i hovedmenyen.
  2. Siden Timer åpner seg. Velg Klokke inn fra menyen.
  3. Når arbeidsdagen er over klokker du deg ut ved å trykke på Klokke ut.
  4. Både ved inn- og utklokking kan du legge til en kommentar dersom det finnes behov for den. Trykk på Ok når ferdig.