Opprette Ansvarlige Personer i AMU

For at en hendelse skal behandles i samsvar med loven, må et firma ha en AMU ansvarlig person som skal undersøke og verifisere saken.

1. AMU ansvarlig person rolle settes opp i Innstillinger/Skadebase/Ansvarlige personer/Velg type AMU.

AMU ansvarlig person må velges blant allerede eksisterende brukere. På den samme måten tildeles det avdelingen i firma.

I avdelingene der en bruker er kun AMU, ser brukeren kun hendelser registrert i skadebase. Dette endrer ikke noe i tilgangen brukeren ellers har.

Dersom brukeren skal være AMU i flere avdelinger, må også egne avdelinger legges til.

AMU Hjemmeside