AMU Hjemmeside

Her behandler du sakene som ledere har sendt til AMU. Sakene er kategorisert slik at du raskt finner frem til sakene; kategoriene er representert ved faner.

Som standard er det fanen Alle registreringer>Til behandling som er åpnet når du åpner denne siden.

I fanen Alle registreringer får du oversikt over alle saker som skal behandles og alle saker som er avsluttet ved å klikke på henholdsvis fanene Til behandling og Avsluttet.

I fanen Skade med fravær vises de sakene hvor hendelsen medførte fravær. Du får oversikt over alle saker som skal behandles og alle saker som er avsluttet ved å klikke på henholdsvis fanene Til behandling og Avsluttet.

I fanen Skade uten fravær vises de sakene hvor hendelsen ikke førte til fravær. Du får oversikt over alle saker som skal behandles og alle saker som er avsluttet ved å klikke på henholdsvis fanene Til behandling og Avsluttet.

I fanen HMS-hendelser vises saker på hendelsen av kun denne typen. Du får oversikt over alle saker som skal behandles og alle saker som er avsluttet ved å klikke på henholdsvis fanene Til behandling og Avsluttet.

I fanen Farlige-forhold vises saker på hendelsen av kun denne typen. Du får oversikt over alle saker som skal behandles og alle saker som er avsluttet ved å klikke på henholdsvis fanene Til behandling og Avsluttet.