AMU Hjemmeside

Når AMU ansvarlig person er valgt og får AMU-rettighetene, kan man gå til sin AMU-hjemmeside for å behandle sakene.

1. Hold pekeren over modulen Skade og trykk i menyen AMU. Ofte har brukere med denne rollen denne menyen som startside.

2. AMU kan søke blant hendelsene etter Saksnummer.

3. På AMU Hjem kan AMU-ansvarlig søke etter sakene ved å legge inn informasjon og filtrere dem. Filtre kommer frem når man trykker på +.

Dersom man vil søke på nytt må man tilbakestille filteret.

Filtrerer man blir disse sakene synlige i feltet under.

4. Her man kan trykke på fane Til behandling eller se ferdige saker under Avsluttet.