Oppgaveplanlegging for grupper

Når man oppretter forskjellige grupper, enten globale eller private, så kan man senere lage forskjellige oppgaver for gruppemedlemmer.

1. Hold musepekeren over modulen Planlegging i hovedmenyen og velg Oppdrag i undermenyen.

2. Da må man filtrere gruppen det gjelder. Man kan enten søke etter avdelinger eller grupper. Når man har gjort sitt valg, så trykker man knappen Søk for å filtrere.

3. På den høyre siden kommer opp alle ansatte som er del av den valgte gruppen.

4. Feltet for oppgaveplanlegging ligger midt på siden. Visningen er for en uke med timer fra 0h til 23h. En måte for å lage oppgaver er å dra og slippe den ønskede ansatt fra høyre til tilsvarende feltet i tabellen.

5. Etter at man har valgt feltet som tilsvarer den ønskede dato og tid, åpnes det et nytt vindu der man kan velge hva slags stillinger det gjelder. Ansattnavn, dato og timer blir automatisk satt inn. Trykk Lagre til slutt.

6. Da ser oppgaveplanen ut som på bildet nede. Man kan fortsatt redigere planen ved å trykke på den markerte feltet.

7. En annen måte for oppgave planlegging er å trykke på Pluss (+) på det ønskede feltet direkte i tabellen. Da åpnes det samme vinduet, men da må man legge inn noe info manuelt, som f.eks. Ansatt og Stillinger.

8. Nederst på siden ligger symbolene for forskjellige type stillinger. Disse typene settes opp i Innstillinger.

9. Man kan siden fylle timelisten basert på disse oppdragene.