Rapport - Personalliste

Man kan få rapporter på personalliste basert på inn og utklokking i funksjonalitet for timelister. Man får oversikt over ansatte i en avdeling, gruppe eller enkelte ansatte. Ytterlige informasjon inneholder inn- og utklokkinger.

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging, en meny vises. Klikk på menyvalget Rapporter.
  2. Dette åpner modulen og tar deg til fanen Favorittrapporter. Det er diverse faner i modulen.Klikk på fanen Planlegging og timer
  3. Denne fanen inneholder selv faner. Klikk på fanen Personalliste.
  4. Her setter du hvilken informasjon rapporten skal inneholde. Velg hvor rapporten genereres fra Avdeling, Gruppe eller Ansatt.
  5. Avhengig av du valgte vil feltene som vises variere. For eksempel, valgte du avdeling vil feltet Avdeling vises. Du velger her hvilken avdeling rapporten skal genereres for.
  6. Velg periode rapporten skal gjelde for ved å benytte feltene Fra og Til.
  7. Velg deretter Klokkinger som skal inkluderes i rapporten - Første inn/Siste ut, eller Alle.
  8. Klikk på knappen Kjør for å lage rapporten.

Her ser du et eksempel på rapporten Personalliste.