Innledning

Når det gjelder funksjonalitet for Timeføring, så eksisterer ikke dette som en selvstendig modul. Den kan bestilles som en tilleggsfunksjonalitet til modul Oppfølging og Planlegging.

Du finner derfor hovedrapporten for timeføring under modul Oppfølging og menyen Rapporter. Under fanen Hovedrapporter ligger underfanen Timer.

I tillegg ligger den noen rapporter under fanen Planlegging og timer. Rapporten i underfanen Saldo henviser til timesaldoen mens underfanen Personalliste viser klokkinger og underfanen Lønnsarter er en kontrollrapport for lønn og HR på antall av hva som er registrert i en periode.