Rapport - Lønnsarter

Det er mulig å kjøre en kontrollrapport basert på registrerte lønnsarter i systemet til bruk for lønn og HR. Her kan du filtrere på forskjellige typer innførte timer eller enheter, både godkjente og ikke-godkjente timer. Du kan begrense søket til kun fast ansatte eller vikarer (lages etter behov i Innstillinger, Kodeliste og Ansattformer). Til én bestemt lønnsart, for eksempel timelønn, overtid, formiddagstilleg (lages etter behov i Innstillinger->Ansatte->Lønnsart).

1. Hold musepekeren over modulen Oppfølging, en meny vises. Klikk på menyvalget Rapporter.
  2. Dette åpner modulen og tar deg til fanen Favorittrapporter. Det er diverse faner i modulen.Klikk på fanen Planlegging og timer
  3. Denne fanen inneholder selv faner. Klikk på fanen Lønnsarter.
  4. Fanen Lønnsarter åpner seg.

Velg Avdeling og definer periode med feltene Fra og Til.

Velg ansattform i listefeltet Ansattform

Feltet Godkjente timer/enheter velges blant Godkjent og Ikke-godkjent, Kun godkjente og Kun ikke-godkjente i listefeltet.

I Lønnsarter velger du hvilke av de eksisterende lønnsartene som skal inkluderes i rapporten.

5. Klikk på knappen Kjør.

Her ser du eksempel på rapporten basert på utvalget.