GAP Diagram

Prosesser brukes i modul Kompetanse for registrering av forskjellige prosesser. Når man registrerer ny prosess og trykker på knappen Lagre eller ny underprosess og knappen Fortsett så kommer man til fanen GAP Diagram for oversikt over Status og evetuelt Score på kursdeltakerne.

1. Man velger GAP Diagram fanen.

2. Man kan bruke filter etter Avdeling dersom man har behov for det. Ellers blir det listet opp alle deltakerne fra alle avdelingene som går på dette kurset.

3. Først får man opp ansattnavn med innlagt informasjon om Status og Score.

4. Under dette vises det statistikken om Krav, Gap og Status.

5. Og til slutt ligger det evaluering på fullført kurs.

6. Man kan enten Gå tilbake til prosess liste eller Skrive ut alle til XLS.