GAP Diagram

Prosesser brukes i modul Kompetanse for registrering av forskjellige prosesser. Når man registrerer ny prosess og trykker på knappen Lagre eller ny underprosess og knappen Fortsett så kommer man til fanen GAP Diagram for oversikt over Status og evetuelt Score på kursdeltakerne.

1. Åpne fanen GAP Diagram.
  2. Du kan filtrere på Avdeling om du ønsker det. Hvis ikke vil alle deltakerne fra alle avdelingene som har dette kurset.
  3. Du får informasjon om hvem den ansatte er og informasjon om Status og Score.
  4. Under dette vises det statistikken om Krav, Gap og Status.
  5. Og til slutt ligger det evaluering på fullført kurs.