Logg

Prosesser brukes i modul Kompetanse for registrering av forskjellige prosesser.  Om man på forsiden redigerer en prosess ved å gå på Hendelse og velger Rediger i menyen eller man registrerer ny prosess og trykker Lagre knappen, kan man videre trykke på fanen Logg. Her kan man se loggen på det som ble opprettet eller kartlagt på ansatte i prosesser.

1. Gå til fanen Logg.

2. Her får man oversikt over alle hendelser med hva som ble endret, hvem som gjorde det og når dette ble utført.