Varslinger i prosessen rundt tiltak

Når et nytt tiltak for avvik er opprettet, blir et varsel sendt ut til den som er ansvarlig for tiltaket. I tillegg til saksnummer, inneholder dette varselet følgende informasjon:

Ansvarlig - navn på den ansvarlige for tiltak på avvik
Tittel - tittel på tiltak
Beskrivelse - beskrivelse av tiltaket
Opprettet - dato på opprettelse av tiltak
Frist - frist på tiltak
Saksbehandler - navn på saksbehandler
Saksbehandler telefon - telefonnummer til saksbehandleren
Saksbehandler e-post - e-post til saksbehandler

Hvis den ansvarlige kun har tilgang til ansattportal, blir tiltaket synlig i mobil-grensesnittet. Om brukeren har tilgang til lederportalen, blir den ansvarlige ført til selve tiltaket i web-grensesnittet ved å trykke på lenken i varselet.