Følg

Innkalling til medarbeidersamtale - forberede deg til samtalen

Forutsetning for at denne funksjonaliteten er tilgjengelig er at du har en mobilrolle med tilgang til medarbeidersamtaler modulen i ansattportal. Dette styres av administrator i systemet.

Når lederen sender en invitasjon til samtale, mottar du en e-post med en docx.-fil (medarbeidersamtaleskjema), og en .ics-fil som gjør at du kan lagre møteinnkalling i kalenderen.

Gmail - e-posten kan se slik ut

epost_innkalling.png

Outlook - e-posten kan se slik ut

epost_outlook.png

  1. Det er to måter å åpne samtalen på.
    • Du kan enten klikke på lenken i e-posten. Da blir du tatt direkte til samtalen (om du er logget på), hvis ikke blir du tatt til innlogging-vinduet og deretter til samtalen (steg 2).
    • Den andre måten er å trykke på menypunktet Medarbeidersamtaler på hjemsiden i ansattportal. En ny meny åpner seg. Trykk på Samtaleoversikt. Samtalen ligger øverst i lista og har status Forbered. For å åpne samtalen trykker du på den.
  2. På siden Forberedelser ser du alle spørsmål som ligger i samtalen. Her kan du legge til egne notater på spørsmål.

    Er det aktivert for at du kan velge å dele dine forberedelser med leder vil du se en knapp som heter Tillat leder å se dine notater. I utgangspunktet er denne satt til Off. Er den Off vil ikke leder kunne se dine notater og de kan ikke benyttes i utfylling av skjema. Når du velger On vil Leder se dine notater og disse kan benyttes i utfyllingen av skjema under samtalen.  Du bytte mellom å gi tilgang eller ikke som du ønsker. Når du bytter fra Off til On eller omvendt, vises en melding som ber deg bekrefte at du ønsker å dele/ikke dele dine forberedelser med leder.IMG_MOB_MAS_Forberedelse.PNG



  3. For å lagre dine notater, trykker du på Lagre forberedelser i bunnen av siden.
  4. Når skjemaet er lagret, åpnes det et pop-up vindu som varsler om dette. Trykk på Lukk. Du blir tatt tilbake til siden med listen over samtaler.

    Etter at en samtale er godkjent enten av leder eller dere begge, kan du slette forberedelser. I fanen Forberedelser i ansattportal trykker du på knappen Slett forberedelsene som du finner i bunnen av siden.

    En melding vises som ber deg bekrefte slettingen. Trykker du på fanen Forberedelser igjen etter slettingen, vil du se en tekst som sier at forberedelsene/notatene ikke lenger er tilgjengelige.

Print Friendly and PDF
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.